Magyarország legszebb birtoka 2018 Ökotudatos szálláshely Elektromos autó töltőpont Covid elővigyázatosság

Rólunk mondták

Még mindig a múlt hét hatàsa alatt vagyunk, annyira jól éreztük magunkat nàlatok! Varàzslatos a hely is és ti is! Nagyon otthon éreztük magunkat, a miénknek, és szerintünk ez a legtöbb, ami a vendéglàtàsban elérhető! Hozzànk elért a küldetésetek célja is, még jobban megszerettük a diót, itthon màr szedtem is a leveléből teànak...;-)
Anett és Józsi, Miskolc,
Ez a hely egy sziget. Egy apró sziget a világ nyüzsgő, rohanó áradatában, ahol minden amit látsz, amit megérintesz és amit megízlelsz gondos szeretettel készült a számodra, hogy bárhová is mész, magaddal vidd azt az érzést, hogy ebben a széthulló világban is vannak értékek, és olyan emberek, akik ismeretlenül is őszintén és önzetlenül a legjobbat szeretnék adni neked.
Gabi és Attila,
Nagyon vendégszerető, segítőkész és figyelmes házigazdák; a szállás csodálatos környezetben van, lenyűgöző panorámával, távol a város zajától; a vendégház jól felszerelt, igényes és tiszta, aki szereti a szabadban eltölteni a nap minden egyes percét, annak kimondottan ajánlott a hely; a fővárostól viszonylag gyorsan elérhető és a Velencei tó is közel van, valamint számos látványosság a vidéki életet és természetet kedvelők számára.
Angéla, Gábor és Csenge – Család kisgyerekkel,
Mi eddig még sohasem választottunk olyan apartmant, ahol a tulajdonosok is a helyszínen laktak. A szép környezet, az ízlésesen berendezett kicsi ház és a Dióligetről a neten olvasottak alapján kockáztattunk és nem csalódtunk! Kutyától félő gyermekünk számára külön élményt jelentett River kutya játékos, barátságos személye, míg mi a rendkívüli vendégszeretetet (és a finom diólikőrt) értékeltük. A szállást elhagyván, hazafelé menet a lösz-mélyút megtekintése nem kihagyható! Még egyszer köszönjük a szíves vendéglátást!
Éva, Budapest - Család kisgyerekkel,
Őrülten romantikusnak találtam, a vendéglátók természet szeretetét tükrözi minden a házon belül és kívül.
Edit, Budapest - Középkorú pár,
Nagyon kedves házigazdák vártak minket egy csodálatos helyen. Tökéletes választás annak, aki szereti a vidéki hangulatot és nyugalmat.
Orsi, Budaörs - Család kisgyerekkel,
Életünk egyik legjobb pár napos kikapcsolódása volt, a kedves fogadtatás, a birtok árnyas nyugalma, a tág horizont szelíd lankái és persze River kutya játékra hívó szemei igazi mosolyt csal az arcunkra mindig, amikor eszünkbe jut. Még biztos visszatérünk.
Éva, Budapest - Fiatal pár,
A kicsit nomád és mégis luxusba hajló környezet..szállás,ízléses mesevilágába csöppentünk...ahol házigazdáink voltak dióliget királya és királynéja..és már az apródok is körülöttünk sertepertéltek 🙂 A szeretetteljes fogadtatás,ellátás,figyelmesség,gondoskodás mind-mind a házigazdák dicsérete..annak aki hozzászokott,és pláne annak..aki még nem 🙂 Felejthetetlen két éjszakát töltöttünk a dióligetben..és környékén,mind kulturális,pihenni vágyás, vagy mind gasztronómiai szempontból..és csak ajánlani tudjuk mindenkinek..ki kettesben,vagy gyerkőcökkel élvezkedne egy különleges birtokon. River kutyáról pedig nem szeretnénk ódákat zengeni..mert tapasztalni kell..érteni és érezni 🙂 Köszönjük,hogy ott lehettünk..mindenkinek csak ajánlani tudjuk..és tesszük is :)))
Marietta és Balázs, Tatabánya - Fiatal pár,
Csodálatos környezet, elképesztően kedves és szimpatikus házigazdák, édes kutya, finom ízléssel berendezett házikó. Mindenkinek ajánlom, aki kiszakadna a városból, és nyugodt környezetben szeretne pihenni, töltődni - mindezt 15 percre a velencei strandtól.
Gergő és Milán, Budapest,
Csodás kilátás, nyugalom, csend, kedves házigazdák, gyönyörű környezet, kiránduló lehetőségek, tiszta-szép vendégház,
Heni, Budapest - Fiatal pár,
Dióliget rajz